Співтовариство Скарборо у жалобі за молодим баскетбольним талантом, який помер від раку мозку.
Аффан Раззак, баскетболіст з Скарборо, був на шляху до великої кар'єри, коли минулого року у нього виявили рак мозку. На момент смерті йому було 20 років.
Основна інформація:
Цитати:
Сімейна підтримка: Молодший брат, Айян Раззак, говорив про втрату захисника та прикладу для наслідування. Матір Аффана постійно молиться за нього, а велика кількість молоді приїхала на прощання, що стало підтримкою для родини.
Джерело: CBC Новини
Аффан Раззак, баскетболіст з Скарборо, був на шляху до великої кар'єри, коли минулого року у нього виявили рак мозку. На момент смерті йому було 20 років.
Основна інформація:
- Аффан Раззак отримав стипендію для гри у баскетбол у Північній Оклахомі.
- Він мріяв потрапити на драфт NBA.
- Продовжував тренуватися навіть під час агресивного лікування.
- Один з його тренерів, Омар Ніколлс, описав його як "дуже скромного" і чудового товариша по команді.
- Похорон зібрав десятки колишніх товаришів по команді та друзів.
Цитати:
"Коли я бачу баскетбол, я бачу мого брата", - сказала його сестра, Адіна Раззак.
"До самого кінця він казав: 'Я вийду звідси', - зазначив тренер Омар Ніколлс.
Сімейна підтримка: Молодший брат, Айян Раззак, говорив про втрату захисника та прикладу для наслідування. Матір Аффана постійно молиться за нього, а велика кількість молоді приїхала на прощання, що стало підтримкою для родини.
Джерело: CBC Новини