Канада інвестує у ментальне здоров'я жінок після пологів та їх сімей
Сьогодні, 12 серпня 2025 року, стало відомо про вкладення урядом Канади $1,2 мільйона в проекти, що підтримують ментальне здоров'я жінок після пологів та їх родин у громадах азійських та південноазійських іммігрантів.
Основні деталі:
Заяви учасників:
Цікаві факти:
Джерело: Імміграційна служба Канади
Сьогодні, 12 серпня 2025 року, стало відомо про вкладення урядом Канади $1,2 мільйона в проекти, що підтримують ментальне здоров'я жінок після пологів та їх родин у громадах азійських та південноазійських іммігрантів.
Основні деталі:
- Інвестор: Федеральний уряд Канади
- Отримувач фінансування: Об'єднання китайських сервісів для підвищення якості життя (S.U.C.C.E.S.S.)
- Регіон дії: Район Трай-Сіті в Британській Колумбії
- Мета: Поліпшення процесів направлення до підтримуючих спільнот, включаючи послуги з ментального здоров'я
- Частина більшого проекту: Інвестиції у $100 млн в Бюджеті 2021 для підтримки проектів з ментального здоров'я
Заяви учасників:
"Майже чверть матерів у Канаді стикаються з ментальними викликами після пологів. Тому важливо, щоб ці серйозні стани не ігнорувалися і щоб люди, які їх відчувають, отримували необхідну допомогу", - відзначила пані Каролін Беннетт, міністр ментального здоров'я та залежностей Канади.
"Ця програма підтримує постачальників послуг у підвищенні ментального здоров'я серед жінок після пологів", - зазначив Вілсон Мяо, член парламенту від Річмонд Центру.
Цікаві факти:
- Канадський уряд прагне підтримувати ментальне здоров'я населення під час і після пандемії COVID-19.
- Ініціативи з ментального здоров'я можуть значно покращити результати для здоров'я на довгий термін.
- Портал "Wellness Together Canada" надає безкоштовний доступ до освітніх матеріалів, підтримки та консультацій.
Джерело: Імміграційна служба Канади