Рюкзак зниклого мандрівника знайшли в Манітобі
21 серпня 2025 року біля швидкої річки Гейз на півночі Манітоби був виявлений рюкзак Стейффена Щоттельвіка, норвезького туриста, якого розшукують протягом останнього тижня. Пошукові групи зосередили зусилля на цій території.
Деталі пошуку
Заклик до підвищення обізнаності
Сім'я, друзі та волонтери продовжують зусилля для підвищення обізнаності та збору коштів на підтримку пошуків Щоттельвіка.
Джерело: CBC Новини
21 серпня 2025 року біля швидкої річки Гейз на півночі Манітоби був виявлений рюкзак Стейффена Щоттельвіка, норвезького туриста, якого розшукують протягом останнього тижня. Пошукові групи зосередили зусилля на цій території.
Рюкзак знайшли в районі небезпечних прибережних територій, де проживають полярні ведмеді та вовки. Підтвердила поліція Канади, що сім'я Щоттельвіка поінформована про знахідку. Це дало поштовх інтенсифікації пошукових заходів.
Деталі пошуку
- Щоттельвік перестав виходити на зв'язок 14 серпня. Він планував прибути в Йорк-Фактора, Манітоба, наступного дня.
- Добровольці з Першої нації Форт Северн очолювали первинні пошуки, які тривали майже три дні.
- Фінансова підтримка дозволила продовжити пошуки, залучивши більше вертольотів і людей.
- Встановлено, що Щоттельвік останньо перебував поблизу річки Гейз за допомогою GPS-даних.
- Норвезькі та канадські збори коштів активно підтримують пошук, вже зібрано близько 1 мільйона норвезьких крон.
Заклик до підвищення обізнаності
Сім'я, друзі та волонтери продовжують зусилля для підвищення обізнаності та збору коштів на підтримку пошуків Щоттельвіка.
Джерело: CBC Новини