• Шановні користувачі!

Наш форум наразі перебуває в стадії розробки та тестування. Деякі функції можуть працювати нестабільно або бути тимчасово недоступними.

Ми докладаємо всіх зусиль, щоб якнайшвидше завершити всі роботи. Дякуємо за ваше розуміння та терпіння!

З повагою, Адміністрація.

Сім'я з Онтаріо закликає до законодавчих змін після смерті сина через тривале очікування в лікарні

Короткий вступ:

Сім'я з Онтаріо закликає уряд запровадити закон, який встановить максимальний час очікування в приймальних відділеннях лікарень для дітей після трагічної смерті їхнього підлітка.

Основна частина:

Смерть Фінлея ван дер Верка:
  • Фінлей ван дер Верк, 16 років, помер після восьмигодинного очікування на лікаря у лікарні Оквіль Трафалгар в лютому минулого року.
  • Лікарі діагностували йому гіпоксію та пневмонію, викликані сепсисом, пізніше перевели у лікарню SickKids у Торонто, де його підключили до апаратів на підтримку жизнеобеспечення.
  • Сім'я вирішила подати до суду через неналежний рівень медичної допомоги.

Штучний визив до дії для покращень у системі охорони здоров'я:
  • Джі Джей та Гейзел ван дер Верк висунули вимоги до провінційного уряду щодо запровадження "Закону Фінлея".
  • Закон мав би визначити максимально допустимий час очікування в екстрених відділеннях для дітей та оптимальні співвідношення персоналу до пацієнтів.
  • Вони також закликали провести коронерське розслідування смерті Фінлея.

Коментарі від Halton Healthcare:
  • Halton Healthcare висловило співчуття родині, але відмовилося коментувати конкретний випадок через приватність.
  • Організація зазначила, що наразі вони працюють над покращенням обслуговування пацієнтів та впроваджують нові політики з урахуванням поточного навантаження.

Висновок:

Трагедія з Фінлеєм підкреслює нагальні проблеми системи охорони здоров'я в Онтаріо, закликавши інші постраждалі сім'ї до действій.

Джерело: CBC Новини

Назад
Зверху