• Шановні користувачі!

Наш форум наразі перебуває в стадії розробки та тестування. Деякі функції можуть працювати нестабільно або бути тимчасово недоступними.

Ми докладаємо всіх зусиль, щоб якнайшвидше завершити всі роботи. Дякуємо за ваше розуміння та терпіння!

З повагою, Адміністрація.

Сім'я звинувачує лікарів у смерті післяпологової жінки від септичного шоку

Трагічна смерть після народження дитини

У червні 40-річна мати померла через декілька днів після народження своєї дитини. Її родина вважає, що медичний персонал у лікарні Міссіссуґи не зреагував належним чином на перші ознаки сепсису.

Ведіться до основних деталей події:

• Перша реакція: У червні Равіндер Каур Сідху народила в лікарні Credit Valley, але за декілька днів її стан різко погіршився, і вона померла через септичний шок викликаний інфекцією стрептокока групи А.
  • Реакція родини: Члени сім'ї стверджують, що лікарі ігнорували їхні заклики і дії, які могли врятувати життя Равіндер.
  • Заклики до змін: Сім'я Равіндер наполягає на впровадженні кращих протоколів для лікування сепсису в усіх лікарнях провінції Онтаріо.

Погіршення стану і відсутність термінових дій

Інфекція, яка перейшла в септичний шок, стала неочікувано фатальною. Медичні записи показали, що Равіндер зазнає сильного болю і не може рухати ногами, але протягом першої доби не було проведено необхідних тестів або введено антибіотиків. Чоловік загиблої, Гуріндер Сідху, відзначає: "Ці симптоми не можна назвати нормальними, і я тепер розумію, що слід було діяти швидше."

Заключні висновки

Лікарська система Trillium Health Partners, частиною якої є Credit Valley, заявила, що за будь-яке звернення від пацієнтів відповідально та завжди проводить ретельне розслідування.

Джерело: CBC Новини

Назад
Зверху