Вступ:
На південному заході Онтаріо сталася кумедна аварія, яка не залишила нікого серйозно постраждалим. Водій врізався у будівлю центру тестування водіїв.
Основна частина:
Сарнійська поліція повідомила, що ДТП сталася у середу, трохи до 15:00, і ніхто серйозно не постраждав.
Щастям, серйозних травм вдалося уникнути. Лише один чоловік був доставлений до лікарні з незначними порізами та синцями. Обвинувачення висувати не будуть, а будівлю можна відремонтувати.
Джерело: CBC Новини
На південному заході Онтаріо сталася кумедна аварія, яка не залишила нікого серйозно постраждалим. Водій врізався у будівлю центру тестування водіїв.
Основна частина:
Сарнійська поліція повідомила, що ДТП сталася у середу, трохи до 15:00, і ніхто серйозно не постраждав.
Аварія трапилася біля DriveTest на Lambton Mall Road в Сарнії, Онтаріо. За словами сержанта поліції Джима МакКейба, водій, літня жінка, намагалася припаркуватися, але її нога зісковзнула з гальма на газ, через що автомобіль в'їхав у будівлю."Думаю, вони не пройшли тест", – написав один з користувачів на Reddit, поділившись фото.
Щастям, серйозних травм вдалося уникнути. Лише один чоловік був доставлений до лікарні з незначними порізами та синцями. Обвинувачення висувати не будуть, а будівлю можна відремонтувати.
Свідок події, Шон Роббінс, виклав фото в мережу: "Моя перша думка була про безпеку всіх, а потім я побачив, хтось в'їхав через вхідні двері центру тестування.""Просто сталася водійська помилка," – зазначив МакКейб.
Джерело: CBC Новини