• Шановні користувачі!

Наш форум наразі перебуває в стадії розробки та тестування. Деякі функції можуть працювати нестабільно або бути тимчасово недоступними.

Ми докладаємо всіх зусиль, щоб якнайшвидше завершити всі роботи. Дякуємо за ваше розуміння та терпіння!

З повагою, Адміністрація.

Сім'я з Гвельфа завершила дев'ятирічну подорож на каное через Канаду

Подорож сім'ї Шут тривала дев'ять років і вела через Канаду до Атлантичного океану.

Сім'я з Гвельфа, Онтаріо, на чолі з Джеремі Шутом та Леслі Говарс, завершила надзвичайну дев'ятирічну подорож на каное від річки Спід до Атлантичного океану. Їхні пригоди залучали до 10 людей одночасно, включно з дітьми та близькими, коли вони подорожували через найгарніші водні шляхи Канади.

Основні події подорожі:
  • Подорож розпочалася у 2017 році в рідному місті Гвельф біля річки Спід.
  • Що літо проходили новий відрізок шляху, що тривав дві-три тижні.
  • Вивчаючи навколишній світ, сім'я досягла Атлантичного океану цього року, де їх привітали білухи.
  • Дорогою вони відвідали Ніагарський водоспад, Мексиканську затоку і місто Квебек.

Враження та емоції:
"Це просто магія на воді", - зазначив Джеремі Шут. "Поринаючи у нові місця, ми відчували себе частиною природного ландшафту."

Попри складнощі, такі як небезпечні зустрічі з кораблями та незвичні погодні умови, сім'я продовжувала свої плани і завершила подорож, отримавши унікальні спогади та досвід.

Джерело:
Джерело: CBC Новини

Назад
Зверху