• Шановні користувачі!

Наш форум наразі перебуває в стадії розробки та тестування. Деякі функції можуть працювати нестабільно або бути тимчасово недоступними.

Ми докладаємо всіх зусиль, щоб якнайшвидше завершити всі роботи. Дякуємо за ваше розуміння та терпіння!

З повагою, Адміністрація.

Сім'я Вуластокеїв бореться за медичну допомогу дитині через бюрократичні затримки

Сім'я Вуластокеїв стикається з труднощами у отриманні медичної допомоги для свого трирічного сина через затримки в обробці заявок Принципу Джордана.

Сім'я Вуластокеїв з Нью-Брансвіка, Канада, виявилася у скрутному становищі через бюрократичні перепони на шляху отримання медичної допомоги для трирічного сина.

"Діти не повинні залишатися без допомоги лише через те, що уряди не можуть розібратися, хто за що платитиме", - зазначила Стефані Френсіс.

Основні факти про випадок:
  • У їхнього сина, Беккета, діагностували рідкісну хворобу - глікогенове сховище типу 1A, що вимагає нічних годувань через гастростомічну трубку для запобігання небезпечних коливань рівня цукру в крові.
  • Сім'я стикається з частими відмовами або відкладенням фінансування за Принципом Джордана.
  • На їх запит про нічну доглядальницю для сина погодилася лікарня IWK Health Centre у Галіфаксі, але програма Принципу Джордана постійно відхиляє чи затримує заявки.

Затримки у програмі:
  • У грудні минулого року Канадський трибунал з прав людини наказав федеральному уряду негайно вирішити проблему затримок, що сягають 140 000 заявок.
  • Програма як і раніше має велику чергу заяв, додавши ще близько 100 000 нових запитів між груднем 2024 і червнем 2025 року.

Актуальність проблеми: Віцепрезидент Стратегії, Здоров'я та Технологій для Liver Canada зазначає, що нічний догляд є суттєво важливим для здоров'я дітей з такими умовами і перевищує можливості самостійного контролю з боку сімей.

Джерело: CBC Новини

Назад
Зверху