• Шановні користувачі!

Наш форум наразі перебуває в стадії розробки та тестування. Деякі функції можуть працювати нестабільно або бути тимчасово недоступними.

Ми докладаємо всіх зусиль, щоб якнайшвидше завершити всі роботи. Дякуємо за ваше розуміння та терпіння!

З повагою, Адміністрація.

Сім'я з Альберти вимагає відповідальності у сфері догляду після смерті матері від септичного шоку

Трагедія у сфері догляду: смерть 88-річної мешканки Альберти через недбалість

Після того як 88-річна Норма Венслі потрапила до закладу догляду в Камрозі, Альберта, її родина стверджує, що протягом десяти місяців вона зазнавала зневаги, що призвело до її смерті від септичного шоку через невилікувану інфекцію сечового міхура.

"Вона не мала померти так", — говорить дочка Норми Венслі, — Леона Гейсслер.

Обставини інциденту та заклик до дій

Сім'я Венслі стверджує, що основні потреби їхньої матері часто лишались незадоволеними в закладі Bethany Meadows у Камрозі, Альберта. Після її смерті 11 лютого цього року це викликало низку розслідувань та аудитів у закладі, керованому The Bethany Group. Разом з іншими активістами та критиками системи охорони здоров'я діти Венслі закликають до посилення контролю за стандартами догляду та покращення законодавства для захисту людей похилого віку.

Критика з боку експертів та наступні кроки

Керівництво Bethany Meadows відмовилося коментувати випадок Венслі, посилаючись на конфіденційність пацієнтів, але запевнило в своєму зобов'язанні надавати найкращий можливий догляд. Проте Крис Галлауей, виконавчий директор Friends of Medicare, стверджує, що недостатня якість догляду є системною проблемою, характерною для багатьох таких закладів в Альберті.

Виявлені проблеми дотримання стандартів

Розслідування, проведене за стандартами охорони здоров’я Альберти, виявило ряд порушень, включаючи недотримання протоколів інфекційного контролю та основної гігієни. Документи підтверджують, що оператору було наказано розробити комплекс планів дій для виправлення ситуації.

Сім'я також подала скарги в офіс Захисту осіб у догляді Альберти та до Відділу відносин з пацієнтами при Альбертській службі охорони здоров'я.

Джерело: CBC Новини

Назад
Зверху