Основна інформація
Посада: Форман з демонтажу
Локація: Етобікоу, ON M9A 1B2
Зарплата: 25.00 CAD за годину
Графік: від 30 до 44 годин на тиждень
Вимоги до кандидата
Обов'язки на посаді
Опис вакансії
Ідеальна можливість для досвідченого спеціаліста з демонтажу приєднатися до команди у динамічному середовищі, яке включає небезпечні, запилені та галасливі умови. Перевагою будуть спеціалізовані екологічні навички та знання у галузі будівництва.
Ми пропонуємо здоров'я, фінансові та інші соціальні пільги, а також підтримуємо різноманітність на робочому місці. Ви отримаєте можливість розвиватися у позитивному екологічному напрямку.
Як подати заявку
Подати заявку тут
Посада: Форман з демонтажу
Локація: Етобікоу, ON M9A 1B2
Зарплата: 25.00 CAD за годину
Графік: від 30 до 44 годин на тиждень
Вимоги до кандидата
- Бондіруємість
- Закінчена середня освіта або еквівалент
- Досвід від 2 до менше ніж 3 роки
- Водійське посвідчення
- Наявність сертифікатів: "Лідерство для безпеки", навчання з використання засобів особистого захисту, сертифікат CPR, сертифікат першої допомоги, сертифікат WHMIS
Обов'язки на посаді
- Рекомендувати заходи для підвищення продуктивності
- Вирішувати робочі проблеми, надавати технічні поради
- Оцінка витрат і матеріалів
- Контроль за навчанням учнів
- Підготовка звітів про виробництво та інші звіти
- Координація та планування діяльності
- Забезпечення дотримання норм здоров'я та безпеки
- Керування працівниками та проектами
Опис вакансії
Ідеальна можливість для досвідченого спеціаліста з демонтажу приєднатися до команди у динамічному середовищі, яке включає небезпечні, запилені та галасливі умови. Перевагою будуть спеціалізовані екологічні навички та знання у галузі будівництва.
Ми пропонуємо здоров'я, фінансові та інші соціальні пільги, а також підтримуємо різноманітність на робочому місці. Ви отримаєте можливість розвиватися у позитивному екологічному напрямку.
Як подати заявку
Подати заявку тут