Британська Колумбія створює нову робочу групу для боротьби з ростом рекету та стрілянин
Британська Колумбія оголосила про створення нової робочої групи, метою якої є протидія росту загроз рекетом та стрілянинам проти південно-азійської спільноти краю.
Основні заходи та рішення:
"Жодна людина, сім'я або бізнес у нашій провінції не повинні зазнавати таких погроз, і ми повинні зробити все можливе, щоб зупинити ці злочини," - заявила міністр суспільної безпеки Ніна Крігер.
Проблеми небажання співпрацювати
Співробітник поліції Суррея Ліндсей Хоутон зазначив, що однією з проблем є небажання людей надавати необхідну інформацію. "Я спілкувався з людиною, в будинок якої стріляли. Вона дивилася мені в очі та сказала, що вона і люди з громади знають, хто за цим стоїть, але не хочуть говорити," - сказав Хоутон.
Джерело: CBC Новини
Британська Колумбія оголосила про створення нової робочої групи, метою якої є протидія росту загроз рекетом та стрілянинам проти південно-азійської спільноти краю.
Основні заходи та рішення:
- Керована корпусом RCMP, робоча група об'єднає 40 співробітників з різних правоохоронних органів.
- Понад 300 тис. доларів виділено з федерального фонду для боротьби з криміналом для підтримки розслідувань та кампаній Crime Stoppers.
- Служба поліції Суррея розслідує 45 випадків загроз рекетом та 27 пов'язаних з ними стрілянин цього року.
- Оголошено про фонд у розмірі 250 тис. доларів, який сприятиме забезпеченню інформації, що приведе до успішних вироків у справах рекету.
"Жодна людина, сім'я або бізнес у нашій провінції не повинні зазнавати таких погроз, і ми повинні зробити все можливе, щоб зупинити ці злочини," - заявила міністр суспільної безпеки Ніна Крігер.
Проблеми небажання співпрацювати
Співробітник поліції Суррея Ліндсей Хоутон зазначив, що однією з проблем є небажання людей надавати необхідну інформацію. "Я спілкувався з людиною, в будинок якої стріляли. Вона дивилася мені в очі та сказала, що вона і люди з громади знають, хто за цим стоїть, але не хочуть говорити," - сказав Хоутон.
Джерело: CBC Новини