• Шановні користувачі!

Наш форум наразі перебуває в стадії розробки та тестування. Деякі функції можуть працювати нестабільно або бути тимчасово недоступними.

Ми докладаємо всіх зусиль, щоб якнайшвидше завершити всі роботи. Дякуємо за ваше розуміння та терпіння!

З повагою, Адміністрація.

Новий підрозділ для боротьби з рекетом та стрілянинами у Південно-Азійській спільноті Британської Колумбії

Британська Колумбія створює нову робочу групу для боротьби з ростом рекету та стрілянин

Британська Колумбія оголосила про створення нової робочої групи, метою якої є протидія росту загроз рекетом та стрілянинам проти південно-азійської спільноти краю.

Основні заходи та рішення:
  • Керована корпусом RCMP, робоча група об'єднає 40 співробітників з різних правоохоронних органів.
  • Понад 300 тис. доларів виділено з федерального фонду для боротьби з криміналом для підтримки розслідувань та кампаній Crime Stoppers.
  • Служба поліції Суррея розслідує 45 випадків загроз рекетом та 27 пов'язаних з ними стрілянин цього року.
  • Оголошено про фонд у розмірі 250 тис. доларів, який сприятиме забезпеченню інформації, що приведе до успішних вироків у справах рекету.

"Жодна людина, сім'я або бізнес у нашій провінції не повинні зазнавати таких погроз, і ми повинні зробити все можливе, щоб зупинити ці злочини," - заявила міністр суспільної безпеки Ніна Крігер.

Проблеми небажання співпрацювати

Співробітник поліції Суррея Ліндсей Хоутон зазначив, що однією з проблем є небажання людей надавати необхідну інформацію. "Я спілкувався з людиною, в будинок якої стріляли. Вона дивилася мені в очі та сказала, що вона і люди з громади знають, хто за цим стоїть, але не хочуть говорити," - сказав Хоутон.

Джерело: CBC Новини

Назад
Зверху