• Шановні користувачі!

Наш форум наразі перебуває в стадії розробки та тестування. Деякі функції можуть працювати нестабільно або бути тимчасово недоступними.

Ми докладаємо всіх зусиль, щоб якнайшвидше завершити всі роботи. Дякуємо за ваше розуміння та терпіння!

З повагою, Адміністрація.

Торонто бігун із невиліковним раком мозку подолав усі вулиці міста

Біг заради життя та добрих справ

Дата публікації: 19 вересня 2025 року

Три роки тому Карло де Лоренці поставив перед собою мету — пробігти всі вулиці Торонто. Незважаючи на страшний діагноз, він не здався та завершив забіг у п'ятницю.

carlo-de-lorenzi-running.jpg

Карло де Лоренці на трасі

Що відбулося?
  • Карло було діагностовано термінальний рак мозку, але він вирішив продовжити свій забіг заради збору коштів для місцевої музичної благодійної школи.
  • Назвавши свій забіг "Takin’ it to the Streets" на честь пісні The Doobie Brothers, Карло зібрав понад 20 000 доларів — удвічі більше від початкової мети.
  • Він пробіг більше 5 600 км, охопивши понад 10 000 вулиць міста.

Мотиви та підтримка

"Це була справжня подорож, в якій залучено багато людей, і я так вдячний їм за підтримку," — сказав Карло під час інтерв'ю на радіо.

Після діагнозу в травні з гліобластомою, Карло вирішив завершити свій проєкт. У 2022 році він розпочав ініціативу зі збору коштів для Community Music Schools of Toronto, пропонуючи безкоштовні уроки понад 800 дітям щорічно.

Важливість спорту і музики в житті

"Коли мені ставлять задачу, я зазвичай її виконую. Але іноді сам собі дивуюся," — зізнався Карло після завершення. "Зараз саме час святкувати."

Висновок

Історія Карло надихає на підтримку доброчинності та показує, як важливо не здаватися і знаходити силу навіть у найважчих ситуаціях.

Джерело: CBC Новини

Назад
Зверху