• Шановні користувачі!

Наш форум наразі перебуває в стадії розробки та тестування. Деякі функції можуть працювати нестабільно або бути тимчасово недоступними.

Ми докладаємо всіх зусиль, щоб якнайшвидше завершити всі роботи. Дякуємо за ваше розуміння та терпіння!

З повагою, Адміністрація.

Таємниче зникнення: Мати шукає сина після подорожі до Саскачевану

Невизначеність і тривога оточують родину з Брамптона, Онтаріо, після таємничого зникнення 16-річного Джей'сая Вебб-Лонга. Матір, Шеніса Лонг, розшукує відповіді та натяки на зв'язок із сином, який вирушив до Пелікан Нерроуз, Саскачеван, і так і не повернувся додому.

«Я дотепер не можу зрозуміти, чому він відправився туди, про це я дізналася тільки в червні», — говорить Шеніса Лонг, додаючи, що її серце переповнене тривогою.

Невідомі обставини
Джей'сія був останній раз на зв'язку із сім'єю в середині травня через соціальні мережі. Остання їхня зустріч вдома відбулася ще в середині березня. Хлопець, поїхавши до друга, запевняв, що скоро повернеться, але так і не з'явився. Пізніше з'ясувалося, що він вирушив до спільноти Пелікан Нерроуз у Саскачевані.

Розслідування і підозри
RCMP відзначають випадок зникнення Вебб-Лонга як підозрілий. Вони виявили адресу, де він, ймовірно, проживав, проте на момент візиту правоохоронців підліток вже покинув місце через пожежі в регіоні.

Тривожні сигнали
Шеніса згадує, як намагалася зв'язатися з сином і підозрювала, що щось не так, зважаючи на відсутність в нього чіткого оточення та невідповідне середовище на відеозвонках. Бажання дізнатися, де перебуває Джей'сія, стало ще гострішим після його зникнення на день народження у квітні.

Останні новини та надії сім'ї
RCMP і далі розглядають обставини зникнення 16-річного хлопця, проводячи інтерв'ю та збираючи нові свідчення. Шеніса Лонг та її родина намагаються розповсюдити плакати із зниклими на платформах соціальних медіа.

Заклик до дії
Мати Джей'саї, Шеніса Лонг, впевнена, що «хтось знає щось» про місцезнаходження її сина та закликає цю особу зголоситися. Чи може хтось надати нову інформацію щодо місця перебування Джей'саї Вебб-Лонга?

Назад
Зверху