• Шановні користувачі!

Наш форум наразі перебуває в стадії розробки та тестування. Деякі функції можуть працювати нестабільно або бути тимчасово недоступними.

Ми докладаємо всіх зусиль, щоб якнайшвидше завершити всі роботи. Дякуємо за ваше розуміння та терпіння!

З повагою, Адміністрація.

Затримка перевірки ОПП: соціальна працівниця залишається без роботи

Вступ:
Проблеми з перевірками на наявність судимостей від Поліції провінції Онтаріо залишили соціальну працівницю без роботи в новому місці. Як це вплине на її життя та кар'єру?

Основна частина:
«Я залишила Онтаріо, бо не могла собі дозволити там жити... І тепер сиджу безробітна, витрачаючи свої заощадження», — ділиться Сара.

Соціальна працівниця Сара (ім'я змінено) переїхала в іншу провінцію заради нової роботи, яка вимагає перевірки на вразливість (VSC) від ОПП. Проте, подавши заявку ще в середині серпня, відповіді від поліції так і не отримала. Жінка мала б розпочати роботу ще 5 вересня, але тепер боїться залишитися без доходу протягом декількох місяців.

• Затримки виникли через високу кількість запитів, стверджують в ОПП.
  • Комплексні перевірки зазвичай займають від 45 до 55 днів.
  • Тритон Канада, постачальник ОПП, займається лише обробкою заявок.

Це не одинокий випадок. Багато працівників, які надають особисту підтримку, стикаються з подібними труднощами. Внаслідок цього здоров'я та добробут клієнтів можуть бути під загрозою. Гендиректор Асоціації працівників особистої підтримки, Міранда Романовіц, наголошує, що проблема значно впливає на систему охорони здоров'я Онтаріо.

Висновок:
Чи повинна держава кардинально реформувати систему перевірки для покращення швидкості обробки заявок? Що ви думаєте про вплив цієї ситуації на працівників та клієнтів?

Джерело: CBC News

Назад
Зверху