• Шановні користувачі!

Наш форум наразі перебуває в стадії розробки та тестування. Деякі функції можуть працювати нестабільно або бути тимчасово недоступними.

Ми докладаємо всіх зусиль, щоб якнайшвидше завершити всі роботи. Дякуємо за ваше розуміння та терпіння!

З повагою, Адміністрація.

Як стати мамою з інвалідністю: шлях прийняття та сили однією рукою

Вступ
Каяра Федорус зіштовхнулася з найбільшим викликом у житті, коли дізналася про свою вагітність. Чи зможе вона подолати труднощі материнства, маючи церебральний параліч? Це стало початком її подорожі до прийняття та успіху.

Основна частина
kiaira-fedorus-baby.jpeg

Каяра Федорус, квітень 2024 року, насолоджується материнством, незважаючи на церебральний параліч.

Каяра, яка мешкає в Гранде Прейрі, завжди мріяла стати мамою, але її спастичний церебральний параліч обмежує рухливість правої сторони тіла. Вагітність принесла багато сумнівів: чи здатне її тіло на це? Чи зможе вона подбати про дитину?
"Я завжди прагнула стати мамою, але церебральний параліч ставив під сумнів реальність цієї мрії."

Мама Каяри завжди була її опорою, надихаючи не здаватися перед труднощами. Церебральний параліч — це неврологічний розлад, викликаний ураженням мозку, що впливає на рухи та баланс.
  • У Каяри — спастичний геміплегічний церебральний параліч, що обмежує функції правої сторони.
  • З народження її тіло адаптувалося, компенсуючи лівою стороною.

Каяра обрала шлях кесаревого розтину, щоб убезпечити свою дитину. Після народження вона стикалася із новими викликами через обмеження рухливості. Але з підтримкою близьких знайшла сили адаптуватися. "Коли я залишилася одна з сином, це стало випробуванням, яке я мала пройти".

Фінал
Чи є у вас подібні історії про долання труднощів? Як ви адаптувалися до нових обставин у житті?

Назад
Зверху