• Шановні користувачі!

Наш форум наразі перебуває в стадії розробки та тестування. Деякі функції можуть працювати нестабільно або бути тимчасово недоступними.

Ми докладаємо всіх зусиль, щоб якнайшвидше завершити всі роботи. Дякуємо за ваше розуміння та терпіння!

З повагою, Адміністрація.

Сестра вбитої жінки обурена дозволом виходу вбивці на свободу

Міняємо законодавство задля справедливості — заклик сестри вбитої жінки

Новий сплеск емоцій та закликів до змін — сестра вбитої Джини Суонсон закликає до посилення умов ув'язнення для засуджених вбивць.

Сестра Джини Суонсон, яка була вбита у своєму домі у Форт Гаррі у 2011 році, вимагає внести зміни до Кримінального кодексу, після рішення про надання дозволу на короткочасні виходи Шайлера Ван Віссена для участі у духовних заходах.

Кірстін Суонсон обурена:

"Я була шокована. Ми сподівалися, що справедливість забезпечить хоча б 25 років миру для моєї родини та друзів. І раптом я дізнаюся про цей дозвіл на вихід, і це ніби все починається спочатку"

За словами Кірстін, такі виходи вбивці є несправедливими та вказують на необхідність перегляду умов, при яких особи, засуджені за перший ступінь вбивства, отримують права на виходи до закінчення 25-річного строку без права на умовно-дострокове звільнення.

Вбивство, яке не дає спокою:

• Джина Суонсон була вбита на підлозі в своїй вітальні 14 травня 2011 року.
  • Шайлер Ван Віссен вчинив жорстокий злочин, за що був засуджений у 2016 році на довічне ув'язнення без права на умовно-дострокове звільнення протягом 25 років.
  • Згідно з рішенням, йому дозволено три 3,5-годинних виходи протягом року для особистого розвитку з метою реабілітації.

Це рішення викликає обурення родини, включаючи доньку Джини, якій зараз 21 рік. Кірстін висловила своє невдоволення у листі до федерального міністра юстиції Шона Фрейзера, підкреслюючи несправедливість такого рішення.

Чи повинні засуджені за жорстокі злочини мати право на тимчасові виходи? Що ви думаєте?

Назад
Зверху