• Шановні користувачі!

Наш форум наразі перебуває в стадії розробки та тестування. Деякі функції можуть працювати нестабільно або бути тимчасово недоступними.

Ми докладаємо всіх зусиль, щоб якнайшвидше завершити всі роботи. Дякуємо за ваше розуміння та терпіння!

З повагою, Адміністрація.

12-річна шахістка здивувала світ: зустріч з чемпіоном

Молоде дарування проти легенди шахів

Юна Мішель Чжан з Галіфаксу, якій всього 12 років, минулого тижня стала справжньою сенсацією на шаховому турнірі в Прінс-Едварді, коли зустрілася за шахівницею з другим номером світового рейтингу — Хікару Накамурою.

Неймовірний виклик

• Мішель зуміла протриматися аж 65 ходів проти всесвітньо відомого шахіста.
  • Накамура, який є популярним стрімером з більш ніж трьома мільйонами підписників, був здивований зухвалою грою молодої суперниці.
  • За словами Накамури, турнір на Прінс-Едварді став для нього чудовою можливістю віддати належне шаховій спільноті.

Емоції та новий досвід

"Я не могла повірити, що змагатимуся з Накамурою," — зізнається Мішель. Після гри дівчина переглянула його відеоогляд партії, де Хікару детально проаналізував матч.

Нові горизонти

Мішель, незважаючи на молодість, має великі плани: "Я просто хочу продовжувати вдосконалюватися у грі," — каже юна шахістка, яка займається шахами з шести років. Світом заволоділа нова зірка, і, можливо, наступне їхнє зіткнення подарує ще більше несподіванок.

Ваші думки?

Що ви думаєте про перспективи юної Мішель у світі шахів? Як такі зустрічі впливають на молоді таланти?

Назад
Зверху