Сміливий крок чи порушення етикету? Прем'єр Онтаріо Дуг Форд став героєм обговорень після своєї незвичайної зустрічі з крадієм у Home Depot.
Тема безпеки і відповідальності знову на перших шпальтах. Ось що розповів сам Форд на зустрічі у Торонтському Empire Club.
Історія з літа:
Форд поділився зі слухачами, що довелося діяти рішуче.
Питання, поставлене місцевими представниками, полягає у тому, чи був Форд правий у діях, або ж це приклад зловживання владою? Що думаєте ви, шановні читачі?
Тема безпеки і відповідальності знову на перших шпальтах. Ось що розповів сам Форд на зустрічі у Торонтському Empire Club.
Історія з літа:
- Місце події: Home Depot, де Форд купував рослини для відпочинку на дачі перед візитом Прем'єр-міністра Марка Карні.
- Після того, як Форд вийшов без своєї охорони, він помітив, як чоловік виходить зі магазину з двома наплічниками.
- Охорона не втрутилася через внутрішні інструкції.
- Форд, відчути супермена у собі, сам вирішив розібратися та витребував показати вміст сумок злочинця.
Форд поділився зі слухачами, що довелося діяти рішуче.
"Я сказав: 'Друже, я надеру тобі зад прямо на парковці, покажи, що у тебе в сумці'", — заявив Форд. Чоловік вийняв пилку, яку ймовірно вкрав. Прем’єр додав: "Якщо я ще раз побачу його у цьому районі, його чекає суворе покарання".
Питання, поставлене місцевими представниками, полягає у тому, чи був Форд правий у діях, або ж це приклад зловживання владою? Що думаєте ви, шановні читачі?