Від незвичайних пригод ніхто не застрахований. Коли ви їдете з роботи, останнє, що спадає вам на думку, це небезпека з неба. Проте саме так сталося у сільській Саскачевані, де риба впала на лобове скло автівки.
19 вересня. Марі Альстром поверталась додому неподалік Тортеозер'я, за 200 кілометрів на північний захід від Саскатуну, коли несподівано її машина була уражена з повітря. Марі спочатку вирішила, що це був камінь, але, придивившись до уламків та залишків риби на склі, зрозуміла правду.
Як могла риба опинитися на дорозі?
В підсумку, подія здалася Марі навіть кумедною: «Не знаю, чи це була природа, чи Божа воля, але така несподіванка добряче мене налякала».
А ви як вважаєте, що ще може впасти з неба, і як би ви реагували на таку несподіванку?
19 вересня. Марі Альстром поверталась додому неподалік Тортеозер'я, за 200 кілометрів на північний захід від Саскатуну, коли несподівано її машина була уражена з повітря. Марі спочатку вирішила, що це був камінь, але, придивившись до уламків та залишків риби на склі, зрозуміла правду.
Як могла риба опинитися на дорозі?
- Експерти вважають, що винна могла бути пташка, яка впустила здобич. Численні птахи, зокрема орлани, іноді перевозять занадто важку здобич, що призводить до таких непередбачуваних наслідків.
- Іншим можливим поясненням може бути водяний смерч, але з огляду на погодні умови ця версія видається малоймовірною.
В підсумку, подія здалася Марі навіть кумедною: «Не знаю, чи це була природа, чи Божа воля, але така несподіванка добряче мене налякала».
А ви як вважаєте, що ще може впасти з неба, і як би ви реагували на таку несподіванку?