• Шановні користувачі!

Наш форум наразі перебуває в стадії розробки та тестування. Деякі функції можуть працювати нестабільно або бути тимчасово недоступними.

Ми докладаємо всіх зусиль, щоб якнайшвидше завершити всі роботи. Дякуємо за ваше розуміння та терпіння!

З повагою, Адміністрація.

Сильний акорд у Калгарі: Міністри охорони здоров'я Канади на порозі змін

Калгарі стає епіцентром важливих рішень для системи охорони здоров'я Канади: на зустрічі обговорять ключові питання, що турбують мільйони громадян.

Зустріч міністрів охорони здоров'я Канади в Калгарі дала старт двом дням наполегливих дискусій щодо фінансування, визнання міжпровінційних кваліфікаційних документів, ментального здоров'я та вакцинації.

• Фінансова справедливість: Міністр охорони здоров'я Альберти, Адріана ЛаГранж, наполягає на отриманні 'справедливої частки' федерального фінансування для потреб провінції, що стосується особливо фармакарії.
  • Збереження кадрів: На зустрічі будуть присутні представники національних асоціацій лікарів та медсестер, які шукають підтримки для покращення умов праці для медпрацівників.
  • Боротьба з насильством: Лінда Сілас, президент Федерації спілки медсестер Канади, закликає до негайних дій щодо запобігання насильству над медперсоналом.

Незважаючи на певні покращення у зниженні рівня вигоряння серед лікарів, проблеми з дискримінацією та насильством залишаються актуальними, як свідчать недавні опитування.

Чи стане ця зустріч поворотним моментом для канадської системи охорони здоров'я? Які ваші погляди на проблеми, які мають бути вирішені у першу чергу?

Назад
Зверху