• Шановні користувачі!

Наш форум наразі перебуває в стадії розробки та тестування. Деякі функції можуть працювати нестабільно або бути тимчасово недоступними.

Ми докладаємо всіх зусиль, щоб якнайшвидше завершити всі роботи. Дякуємо за ваше розуміння та терпіння!

З повагою, Адміністрація.

Шокуючий відступ: ще одна депутатка покидає лави консерваторів в B.C.

Амелія Болтбі залишає консерваторів B.C.
Драми в політиці тривають: ще один відомий політик в Британській Колумбії відверто заявляє про своє незадоволення партійним керівництвом та покидає лави консерваторів.

Амелія Болтбі, депутатка від Пентіктон-Самерленд, офіційно заявила про вихід з лав Консервативної партії B.C. під час прес-конференції. Вона прямо закликала поточного лідера партії Джона Рустада до відставки, стверджуючи, що його керівництво ставить під загрозу майбутні вибори.

• «Я залишаю партію через провали Джона Рустада у керівництві», — сказала Болтбі.
  • Вона зазначила, що Рустад відкрито запропонував їй 'піти' з партії, якщо щось не подобається.

Відповідь Рустада не забарилася — він звинуватив Болтбі у витоку внутрішньої інформації в ЗМІ. На фоні цих подій розпочався масовий пошук у телефоні депутатів для виявлення можливих витоків інформації.

Конфлікт розгортається далі: з'явилися також зауваження Рустада щодо особистого стану здоров'я Болтбі, чим намагався підважити її авторитет. Проте, Болтбі запевнила, що всі ці закиди — не що інше, як спроба використати особисті дані проти неї.

У соціальних мережах інші депутати консерваторів теж висловили своє обурення. 'Тривіалізація стану здоров’я — це неприпустимо', — сказав один із них.

Що ж далі для партії? Втрата п’яти депутатів може суттєво змінити баланс сил в законодавчому органі. Якщо ви хочете дізнатися більше подробиць або поділитися своїми думками, пишіть у коментарях:

Як ви вважаєте, які наслідки матиме цей крок для Консервативної партії B.C. та її лідера?

Джерело не вказувати.

Назад
Зверху