• Шановні користувачі!

Наш форум наразі перебуває в стадії розробки та тестування. Деякі функції можуть працювати нестабільно або бути тимчасово недоступними.

Ми докладаємо всіх зусиль, щоб якнайшвидше завершити всі роботи. Дякуємо за ваше розуміння та терпіння!

З повагою, Адміністрація.

Тривога в коридорах лікарні: Чоловік із зниженим імунітетом провів добу без палати

Ляклива ситуація на межі паніки: 71-річний Гай Поллок, що мешкає у Вотроусі, провів більше 24 годин у коридорі Саскатูนської лікарні. Хворий на пневмонію чоловік з хронічним обструктивним захворюванням легень (ХОЗЛ) та зниженим імунітетом був змушений спостерігати, як через його тимчасове лежаче місце проходять тисячі людей.

«Я відчував, що навіть звичайна застуда може мене вбити», – сказав Поллок в інтерв'ю. Його страх перед додатковим інфікуванням буквально поглинав – він уникав контактів з іншими кілька років через своє захворювання.

Історія почалася так:
  • 15 жовтня Поллок звернувся по медичну допомогу через труднощі з диханням.
  • Спочатку його доставили до лікарні у Вотроусі, де виявили пневмонію.
  • Після цього Пацієнта перевели до Королівської університетської лікарні у Саскатуні, однак замість палати він отримав місце у коридорі.

Попри все, Поллок вдячний лікарям та медичному персоналу, але вважає умови прийому недопустимими. «Навіть одна з медсестер розповіла, що є місця ще гірші, ніж те, де я був», – додав він.

Реакція влади: Після критики на адресу Мінздоров’я, міністр Джеремі Кокрілл визнав проблему переповненості лікарень і висловив співчуття Поллоку. «Якби це був мій родич, я б так само переживав», – сказав міністр.

Влада обіцяє збільшити кількість лікарняних місць. Як ви гадаєте, що ще може бути зроблено для вирішення цієї кризи?

Назад
Зверху