Бурхливі події охопили мешканців житлового комплексу в районі West Broadway у Вінніпегу. Кілька орендарів заявляють, що їхні права на приватність та безпеку були порушені через ремонтні роботи без дозволів, що тривали кілька місяців.
Після зміни власника у липні, деякі мешканці були змушені покинути свої домівки через хаос та порушення.
Міра Куп, колишня орендаторка, зазначила, що проблеми почалися, коли новий власник, Chanden Homes Ltd., здійснив заміну побутової техніки без попередження, а також були перебої з інтернетом. "Я прийшла додому і відчула, ніби це вже не моя оселя," — зізналась Куп.
Куп також розповіла про шумові перешкоди через ремонт підвісних частин стелі в її коридорі та велику небезпеку через незакриті дірки в підлозі біля запасних виходів.
Інші мешканці поділяють її обурення:
Власник, Джастін Болю, стверджує, що робота в будівлі необхідна через її більш ніж столітній вік, проте міські записи не показують жодного схваленого дозволу на будівництво з 2000 року.
Що ви думаєте про ситуацію з орендою у Вінніпегу?
Після зміни власника у липні, деякі мешканці були змушені покинути свої домівки через хаос та порушення.
Міра Куп, колишня орендаторка, зазначила, що проблеми почалися, коли новий власник, Chanden Homes Ltd., здійснив заміну побутової техніки без попередження, а також були перебої з інтернетом. "Я прийшла додому і відчула, ніби це вже не моя оселя," — зізналась Куп.
Куп також розповіла про шумові перешкоди через ремонт підвісних частин стелі в її коридорі та велику небезпеку через незакриті дірки в підлозі біля запасних виходів.
Інші мешканці поділяють її обурення:
- Деякі заявили, що відсутність попереджувальних письмових повідомлень порушує вимоги гілки орендних відносин.
- Мадлен Боуен та Ліам Сімпсон підписали новий договір незадовго до продажу будинку і тепер стикаються з пропозицією плати за тепло та воду і збільшенням орендної плати на 16% з січня, що значно перевищує провінційний регламент.
Власник, Джастін Болю, стверджує, що робота в будівлі необхідна через її більш ніж столітній вік, проте міські записи не показують жодного схваленого дозволу на будівництво з 2000 року.
Що ви думаєте про ситуацію з орендою у Вінніпегу?