• Шановні користувачі!

Наш форум наразі перебуває в стадії розробки та тестування. Деякі функції можуть працювати нестабільно або бути тимчасово недоступними.

Ми докладаємо всіх зусиль, щоб якнайшвидше завершити всі роботи. Дякуємо за ваше розуміння та терпіння!

З повагою, Адміністрація.

Шокуюча сила урагану: відновлення Ямайки після катастрофи

Вступ:
Ураган Мелісса залишив за собою нищівний слід на Ямайці, яку він вразив зі швидкістю 297 км/год. Група у Гамільтоні закликає до дії, щоб допомогти постраждалим від стихії. Chris Garwood, який живе в Гамільтоні з 2001 року, досі не може зв'язатися з близькими на Ямайці, що ще раз підкреслює масштаби трагедії.

Основна частина:
Понад 24 години після того, як ураган Мелісса вразив Ямайку як категорія 5, Chris Garwood все ще намагається встановити зв’язок зі своєю матір'ю та сестрою, які залишилися в парафії Сент-Елізабет.

"Я родом з регіону, який потрапив під прямий удар. Там зараз моя сім'я," - розповідає Chris. Незважаючи на труднощі комунікації, його брат намагається пробратися до мами з бензопилою, аби відкопати шлях серед завалених дерев.

Ураган Мелісса залишив десятки загиблих, і розруху не лише на Ямайці, але й у Кубі та Гаїті. Начальник Ради з управління стихійними лихами Ямайки Desmond McKenzie заявив, що інфраструктура країни не здатна протистояти таким стихіям.

Група в Гамільтоні проявляє ініціативу для допомоги Ямайці, закликаючи робити внески через офіційні канали, аби уникнути аферистів.

Заключний акцент:
Чи готові ви допомогти тим, хто так цього потребує на Ямайці? Яка форма допомоги, на вашу думку, є найефективнішою у таких ситуаціях?

Назад
Зверху