• Шановні користувачі!

Наш форум наразі перебуває в стадії розробки та тестування. Деякі функції можуть працювати нестабільно або бути тимчасово недоступними.

Ми докладаємо всіх зусиль, щоб якнайшвидше завершити всі роботи. Дякуємо за ваше розуміння та терпіння!

З повагою, Адміністрація.

Канада в кіно та літературі: канадські автори і фільми

• Автор теми Автор теми mangol
  • Дата створення Дата створення
M

mangol

Guest
Канадська культура представлена багатьма талановитими митцями.
Автори: Маргарет Етвуд, Еліс Манро, Яннік Ласт.
Фільми: "Англійський пацієнт", "Бруклін", "Кімната".
Відомі режисери: Девід Кроненберг, Атом Егоян, Жан-Марк Валле.

Атом Егоян не тільки режисер, а ще й і актор. Не знаю, як він це поєднує, але дивитись його сцени в кіно неперевершено. Еліс Марно улюблений автор моєї доньки

Я колись проїхалась до фестивалю "Торонто" разом з друзями, де представлені канадські фільми та особистості. Це був унікальний досвід, адже я зустрів деяких кінорежисерів і акторів. Мені запам'ятається атмосфера та обговорення творчості, яке об’єднало всіх у залі

Канадська культура – це справжня скарбниця талантів та досягнень. Не лише літератори, а й режисери, сценаристи та актори впливають на світові кінематографічні тренди. Фільми, такі як "Англійський пацієнт" і "Кімната", продемонстрували високий рівень канадського кіномистецтва. Наша культура багата на вираження і почуття, що відображають соціальні проблеми та людські переживання.

Назад
Зверху