Щоб отримати медичне страхування в Онтаріо (OHIP) для українців, які прибули за програмою CUAET, виконайте наступні кроки:
Для отримання додаткової інформації відвідайте офіційний сайт уряду Онтаріо або зверніться до ServiceOntario за номером 1-866-532-3161.
- Перевірте свою відповідність критеріям:
- Українці, які прибули до Онтаріо за програмою CUAET, мають право на покриття OHIP.
Онтарио
- Українці, які прибули до Онтаріо за програмою CUAET, мають право на покриття OHIP.
- Підготуйте необхідні документи:
- Доказ вашого статусу в Канаді:
- Документ CUAET, виданий Міністерством імміграції, біженців та громадянства Канади (IRCC), який надає дозвіл на екстрені поїздки.
- Доказ проживання в Онтаріо:
- Договір оренди, рахунок за комунальні послуги, банківська виписка або офіційний лист із вашою адресою в Онтаріо.
- Доказ особи:
- Паспорт або інший офіційний документ з фотографією.
- Доказ вашого статусу в Канаді:
- Заповніть форму реєстрації:
- Ви можете отримати форму реєстрації для медичного страхування Онтаріо (Registration for Ontario Health Insurance Coverage) в офісі ServiceOntario або завантажити її з офіційного сайту.
- Відвідайте офіс ServiceOntario:
- Знайдіть найближчий до вас офіс ServiceOntario, де надаються повні послуги.
- Візьміть із собою заповнену форму та всі необхідні документи.
- Подайте заявку особисто.
- Отримайте тимчасову картку здоров'я:
- Після подання заявки вам можуть видати тимчасову картку здоров'я, яку можна використовувати до отримання постійної картки поштою.
- Отримайте постійну картку здоров'я:
- Постійна картка здоров'я буде надіслана на вашу адресу протягом 4-6 тижнів.
Для отримання додаткової інформації відвідайте офіційний сайт уряду Онтаріо або зверніться до ServiceOntario за номером 1-866-532-3161.