• Шановні користувачі!

Наш форум наразі перебуває в стадії розробки та тестування. Деякі функції можуть працювати нестабільно або бути тимчасово недоступними.

Ми докладаємо всіх зусиль, щоб якнайшвидше завершити всі роботи. Дякуємо за ваше розуміння та терпіння!

З повагою, Адміністрація.

Як отримати OHIP (страховку)

Mars

Administrator
Команда форуму
Щоб отримати медичне страхування в Онтаріо (OHIP) для українців, які прибули за програмою CUAET, виконайте наступні кроки:

1. Перевірте свою відповідність критеріям:
    • Українці, які прибули до Онтаріо за програмою CUAET, мають право на покриття OHIP.
      Онтарио
  2. Підготуйте необхідні документи:
    • Доказ вашого статусу в Канаді:
      • Документ CUAET, виданий Міністерством імміграції, біженців та громадянства Канади (IRCC), який надає дозвіл на екстрені поїздки.
    • Доказ проживання в Онтаріо:
      • Договір оренди, рахунок за комунальні послуги, банківська виписка або офіційний лист із вашою адресою в Онтаріо.
    • Доказ особи:
      • Паспорт або інший офіційний документ з фотографією.
      Зверніть увагу: усі документи повинні бути оригіналами або офіційно завіреними копіями.
  3. Заповніть форму реєстрації:
    • Ви можете отримати форму реєстрації для медичного страхування Онтаріо (Registration for Ontario Health Insurance Coverage) в офісі ServiceOntario або завантажити її з офіційного сайту.
  4. Відвідайте офіс ServiceOntario:
    • Знайдіть найближчий до вас офіс ServiceOntario, де надаються повні послуги.
    • Візьміть із собою заповнену форму та всі необхідні документи.
    • Подайте заявку особисто.
  5. Отримайте тимчасову картку здоров'я:
    • Після подання заявки вам можуть видати тимчасову картку здоров'я, яку можна використовувати до отримання постійної картки поштою.
  6. Отримайте постійну картку здоров'я:
    • Постійна картка здоров'я буде надіслана на вашу адресу протягом 4-6 тижнів.
Примітка: З 19 березня 2020 року очікувальний період для OHIP було скасовано, тому ви можете отримати покриття одразу після подання заявки, якщо відповідаєте всім вимогам.

Для отримання додаткової інформації відвідайте офіційний сайт уряду Онтаріо або зверніться до ServiceOntario за номером 1-866-532-3161.

Назад
Зверху