• Шановні користувачі!

Наш форум наразі перебуває в стадії розробки та тестування. Деякі функції можуть працювати нестабільно або бути тимчасово недоступними.

Ми докладаємо всіх зусиль, щоб якнайшвидше завершити всі роботи. Дякуємо за ваше розуміння та терпіння!

З повагою, Адміністрація.

Кевін Костнер та генерал-губернатор Канади віддають шану актору Грему Гріну

1493581873.jpg

Кевін Костнер вшанував пам'ять канадського актора Грема Гріна, назвавши його майстром своєї справи та чудовою людиною. Це сталося через соціальні мережі, де він розмістив світлину із їхньою спільною сценою у фільмі "Танці з вовками" 1990 року.

Грем Грін, онейда-актор з резервації Шість Націй в Онтаріо, помер у віці 73 років у понеділок. Про це підтвердив його менеджер телеканалу CBC News. "Декілька спогадів одразу з'являються, коли думаю про Грема та наш спільний час на зйомках "Танців з вовками"," – написав Костнер. "Я згадую його готовність вивчати лакотську мову і ту радість, коли його роботу було визнано номінацією на нагороду @theacademy Awards."

Костнер поділився улюбленою сценою, де його персонаж лейтенант Джон Данбар вперше взаємодіє з Гріном у ролі медичного людини із племені сіу, на ім'я Кікінг Бьорд. "Я вдячний, що мав змогу бути свідком цієї частини його тривалого спадку. Спочивай з миром, Грем," – підкреслив Костнер.

Адаптація роману Майкла Блейка від Костнера отримала 12 номінацій на премію Академії, завоювавши нагороди за найкращий фільм і найкращого режисера. Грін був номінований на найкращого актора другого плану.

Серед наступних проектів Гріна, які заслуговують на увагу, – участь у п'яти епізодах відзначеної нагородою Emmy драми "Northern Exposure" як шаман Леонард Куіннагак.
Rob Morrow сказав(ла):
Він завжди був теплою, бажаною і жертовною присутністю на "Northern Exposure
", - сказав зірка серії Роб Морроу у вівторок. "Кожного разу, коли він з'являвся, я знав, що все буде гаразд."

Indigenous American actress Lily Gladstone назвала Гріна "одним з найкращих у тому, що він робив". "Його робота мала величезний вплив, який неможливо переоцінити," - сказала вона.

У театрі Стратфорда в Онтаріо згадали Гріна як драматичного актора з надзвичайною силою та коміка, здатного зачаровувати своїх колег та глядачів своєю грайливістю та дотепністю. Грін грав у театрі в південно-західному Онтаріо у 2007 році, виконуючи ролі Шейлока у "Венеціанському купці" Шекспіра та Ленні у "Мишах і людях" Джона Стейнбека.

Джерело: CBC Новини

Назад
Зверху