Непросте рішення для Alberta Health Services: деякі працівники, які не входять до профспілок, змушені взяти дві неоплачувані відпустки до кінця березня. Цей вимушений крок стосується лише частини персоналу й не вплине на медичну допомогу пацієнтам.
Ситуація в деталях:
Доктор Брейден Менс, професор медицини та економіки охорони здоров'я, висловив думку, що даний крок не є неочікуваним і не принесе великих фінансових зрушень у бюджеті організації. Водночас він визнає можливе невдоволення серед персоналу, обумовлене іншими фінансовими витратами уряду.
Питання до читачів: Як ви вважаєте, чи зможуть такі кроки дійсно покращити фінансовий стан системи охорони здоров'я без шкоди для її якості?
«Цей одноразовий захід не стосується працівників на передовій, а також не вплине на послуги охорони здоров'я», — зазначила речниця AHS Крісті Бланд.
Ситуація в деталях:
- Тиск на бюджет: Alberta Health Services намагається скоротити витрати, не зачіпаючи при цьому якість медичних послуг.
- Кого стосується: Під скороченням — не профспілкові працівники, за винятком певних груп із нижчої зарплатні.
- Економічний ефект: За прогнозами, цей захід може заощадити від $8 до $15 мільйонів.
Доктор Брейден Менс, професор медицини та економіки охорони здоров'я, висловив думку, що даний крок не є неочікуваним і не принесе великих фінансових зрушень у бюджеті організації. Водночас він визнає можливе невдоволення серед персоналу, обумовлене іншими фінансовими витратами уряду.
Питання до читачів: Як ви вважаєте, чи зможуть такі кроки дійсно покращити фінансовий стан системи охорони здоров'я без шкоди для її якості?