• Шановні користувачі!

Наш форум наразі перебуває в стадії розробки та тестування. Деякі функції можуть працювати нестабільно або бути тимчасово недоступними.

Ми докладаємо всіх зусиль, щоб якнайшвидше завершити всі роботи. Дякуємо за ваше розуміння та терпіння!

З повагою, Адміністрація.

Тривожні зміни: працівникам Alberta Health Services скорочують робочі дні

Непросте рішення для Alberta Health Services: деякі працівники, які не входять до профспілок, змушені взяти дві неоплачувані відпустки до кінця березня. Цей вимушений крок стосується лише частини персоналу й не вплине на медичну допомогу пацієнтам.

«Цей одноразовий захід не стосується працівників на передовій, а також не вплине на послуги охорони здоров'я», — зазначила речниця AHS Крісті Бланд.

Ситуація в деталях:
  • Тиск на бюджет: Alberta Health Services намагається скоротити витрати, не зачіпаючи при цьому якість медичних послуг.
  • Кого стосується: Під скороченням — не профспілкові працівники, за винятком певних груп із нижчої зарплатні.
  • Економічний ефект: За прогнозами, цей захід може заощадити від $8 до $15 мільйонів.

Доктор Брейден Менс, професор медицини та економіки охорони здоров'я, висловив думку, що даний крок не є неочікуваним і не принесе великих фінансових зрушень у бюджеті організації. Водночас він визнає можливе невдоволення серед персоналу, обумовлене іншими фінансовими витратами уряду.

Питання до читачів: Як ви вважаєте, чи зможуть такі кроки дійсно покращити фінансовий стан системи охорони здоров'я без шкоди для її якості?

Назад
Зверху